Tablou Abstract Art | Golden Blue Shapes no.2

de la 30 lei

+
in stoc
30 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tablou Abstract Art | Golden Blue Shapes no.2. Nuanțele de auriu, albastru și negru se îmbină armonios, o adevărată oază de calm pentru orice încăpere, fie că este vorba despre living, dormitor, birou sau chiar hol, adăugând o notă de serenitate și stil. Adaugă un plus de culoare și rafinament casei tale prin decorarea pereților cu Tablourile Abstract Art Icopix. Tabloul se poate realiza în 3 variante: poster simplu, tablou pe pânză canvas sau tablou clasic înrămat.

Pentru dimensiuni atipice, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail:contact@icopix.ro.

Printul pentru tablourile înrămate este realizat pe hârtie foto fine-art de 240g, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânză (canvas) de înaltă calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de executie este 2-3 zile lucrătoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inclusă în timpul de execuție. Pretul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor