CONCEDIU DE ODIHNĂ. Comenzile pentru ALBUME FOTO, TAPET ȘI TABLOURI CLASICE ȘI CANVAS plasate începând cu data de 23.06.2022 vor fi procesate începând cu data 01.07.2022; pentru restul produselor timpul de livrare poate suferi mici întârzieri (1 zi - 2 zile lucrătoare întârziere). Mulțumim pentru înțelegere. 

Album Foto It's A Boy's World

Album foto digital 20cmx40cm 20 pagini

Text scurt care va fi pe coperta albumului. Poate fi numele copilului.
+
in stoc
144 RON

Pentru a incarca fotografiile tale si a comanda, te rugam autentifica-te

Autentifica-te

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tuturor ne va fi dor de toate etapele copiilor nostri, pentru ca fiecare moment este special. De aceea albumele foto digitale sunt solutia ideala de a-ti pastra amintirile vii. Indiferent ca sunt din calatorii sau din vacante, din primele clipe de viata ale copiilor sau de la primele lor aniversari, emotiile fotografiilor tale vor prinde contur. In atelierul nostru, fiecare album foto este realizat manual transformand fotografiile digitale intr-un obiect unicat, de care te poti bucura cu intreaga familie.

Albumul foto "It's a Boy's World" este un model dedicat copiilor si primelor amintiri din viata acestora. Albumul este un cadou adorabil pe care il puteti oferi nasilor sau bunicilor. Este un album foto layflat, paginile albumului sunt cartonate, "tari", colajele fiind printate pe hartie foto profesionala, pe laborator digital Noristu. Albumul are un design unic, fiecare pagina avand o grafica diferita, cu mesaje si imagini in stil watercolor (acuarela), care pune in evidenta fotografiile. 

Incarca 20 de fotografii preferate pe site sau trimite-le prin wetransfer.com la adresa de mail contact@icopix.ro iar noi vom realiza macheta albumului. Vei primi apoi macheta pe mail, inainte de print, pentru eventuale modificari.

  • Albumul are dimensiunea 20cm x 20cm (inchis) si 20cm x 40cm (deschis).
  • Fiecare pagina are un design diferit, pe care il poti vedea in galeria de imagini. 
  • Coperta este HARDCOVER, cartonata laminata tare, ce depaseste dimensiunile albumului.
  • Preview inainte de print cu posibilitatea de a modifica.

De asemenea poti personaliza albumul, daca doresti, cu date despre copilul tau: numele (pe coperta), data si ora nasterii, numarul de kilograme si lungime avute la nastere.

LIVRARE

Livrarea albumului se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusa in timpul de productie. Pretul transportului nu este inclus in pretul albumului. Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor