Politica de livrare si returnare

Confirmarea comenzii

După plasarea comenzii pe site-ul Icopix.ro vei primi automat un email cu numărul de înregistrare a acesteia, ce confirmă faptul că am preluat comanda dvs și că urmează să o procesăm.

Produsele au fiecare termene de procesare diferite, termene pe care le puteți afla la descrierea fiecărui produs. Produsele din magazine sunt lucrate manual la comandă, iar în general timpul de execuție variază între 2-7 zile lucrătoare în funcție de complexitatea comenzii.

Pentru perioadele de sărbători (ex: Crăciun, Paște) timpul de execuție și de livrare se poate dubla datorită volumului foarte mare de comenzi. De aceea, vă rugăm să comandați din timp.

Pentru urgențe sau confirmări de execuție sau dacă doriți să specificați anumite detalii atunci când faceți o comandă sau dacă aveți nevoie de produs până la o anumită dată, vă rugăm să ne contactați telefonic.

 

Procesul de livrare

După ce pregătim coletul, îl predăm firmei de curierat – FAN COURIER, care va îl livra la adresa pe care ați completat-o în procesul de comandă. Livrarea produselor se face în orice oraș din România, prin curier rapid, direct la adresa ta.

Transportul gratuit se oferă pentru comenzile mai mari de 500 RON.

 

Politica de retunare

Puteți returna produsele comandate într-un interval de max. 14 zile de la data primirii coletului. Returnarea produselor se face trimițând un e-mail la adresa contact@icopix.ro cu datele dvs și motivul pentru care doriți să le retunați. Produsul poate fi returnat doar dacă se prezintă în aceleași condiții în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Returnarea produselor este disponibilă doar pentru tablourile și canvas-urile din categoria Tablouri Decorative.

 

Returnarea banilor

Returnarea sumei achitate se va face doar prin transfer bancar, într-un cont bancar comunicat de dvs. in e-mailul de retur. Costul transportului este  responsabilitatea dvs. Noi vom returna valoarea produsului cumpărat minus valoarea transportului.

Vom procesa returul după ce coletul ajunge la noi și verificăm dacă produsul este în regulă. Plata se va face în maxim 14 zile lucrătoare din momentul primirii returului la adresa noastră, conform legilor în vigoare.

 

 

 

 

 

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor