Albume foto & Fotografii

Milioane de sentimente, sute de amintiri si momente unice. Albumele foto digitale sunt solutia ideala de ati pastra amintirile vii. Indiferent ca sunt din calatorii sau din vacante, din primele clipe de viata ale copiilor sau de la primele lor aniversari, emotiile fotografiilor tale vor prinde contur. In atelierul nostru, fiecare album foto este realizat manual transformand fotografiile digitale intr-un obiect unicat, de care te poti bucura cu intreaga familie.

Va propunem trei colectii de albume: Trendy, Elegant si Deluxe. Oricare dintre colectii ai alege atentia noastra pentru album este aceeasi. Albumele sunt printate pe hartie foto de cea mai inalta calitate  iar rola de hartie este calibrata inainte de fiecare printare,  pentru o acuratete cromatica maxima a printului albumului.

 

Colectia TRENDY cuprinde doua tipuri de coperti cartonate: Hardcover si Softcover.

  • Coperta HARDCOVER este coperta foto cartonata laminata, ce depaseste dimensiunile albumului.
  • Coperta SOFTCOVER este coperta foto laminata de grosimea paginii, taiata la dimensiunea albumului.

Pentru copertile din colectia TRENDY aveti la alegere mai multe modele dar de asemenea personaliza coperta cu o fotografie preferata.

 

In colectia ELEGANT gasiti coperti realizate din material diferite de la piele ecologica pana la materiale textile, fiecare dintre modele putandu-se personalize in functie de preferintele dvs.

  • Coperta INSIGNIA este realizata dintr-un material cu o textura ce se aseamana cu lemnul natural.
  • Copertile GALITIA, ALICANTE si ARAGON sunt realizate din materiale eco-friendly, de diferite nuante si texturi, care pot satisface cele mai variate si pretentioase gusturi.
  • Copertile UMBRIA si SIENA sunt realizate din materiale textile, pentru cei ce prefera materialele naturale.

 

Copertile colectiei DELUXE sunt imbogatite de frumusetea elementelor naturale: piele naturala, lemn, catifea si sticla.

  • Colectiile PORTOFINO si TIVOLI au copertile realizate manual din piele naturala,de cea mai buna calitate. Pielea naturala poate danui zeci de ani, copertile realizate din acest material avand rezistenta mare in timp, calitatea lor fiind ireprosabila.
  • Colectia FULL ACRYL are coperta din fata din sticla acrilica, realizata in intregime dintr-o bucata de acril, material ce confera un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor
  • Colectia WOOD SKIN este realizata manual din lemn stratificat si cotor de catifea.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor