Albume foto & Fotografii

Milioane de sentimente, sute de amintiri și momente unice. Albumele foto digitale sunt soluția ideală de a-ți păstra amintirile vii. Indiferent că sunt din călătorii sau din vacanțe, din primele clipe de viață ale copiilor sau de la primele lor aniversări, de la nuntă, emotiile fotografiilor tale vor prinde contur.În atelierul nostru, fiecare album foto este realizat manual transformând fotografiile digitale într-un obiect unicat, de care te poți bucura cu întreaga familie.

Oricare dintre colecții ai alege atenția noastră pentru album este aceeași. Albumele sunt printate pe hârtie foto de cea mai înaltă calitate  iar rola de hârtie este calibrată înainte de fiecare printare,  pentru o acuratetțe cromatică maximă a printului albumului.

 Colecția TRENDY cuprinde două tipuri de coperți cartonate: Hardcover și Softcover.

  • Coperta HARDCOVER este coperta foto cartonată laminată, ce depășeste dimensiunile albumului.
  • Coperta SOFTCOVER este coperta foto laminată de grosimea paginii, tăiată la dimensiunea albumului.

Pentru coperțile din colectia TRENDY aveți la alegere mai multe modele și de asemenea se poate personaliza coperta cu o fotografie preferată.

 

În colecția ELEGANT gasiti coperți realizate din material diferite de la piele ecologică până la materiale textile, fiecare dintre modele putându-se personaliza in funcție de preferințele dvs.

  • Coperta INSIGNIA este realizată dintr-un material cu o textură ce se aseamănă cu lemnul natural.
  • Coperțile GALITIA, ALICANTE si ARAGON sunt realizate din materiale eco-friendly, de diferite nuanțe și texturi, care pot satisface cele mai variate și pretențioase gusturi.
  • Coperțile UMBRIA și SIENA sunt realizate din materiale textile, pentru cei ce preferă materialele naturale.

 

Coperțile colecției DELUXE sunt îmbogățite de frumusețea elementelor naturale: piele naturală, lemn, catifea și sticlă.

  • Colecțiile PORTOFINO și TIVOLI au coperțile realizate manual din piele naturală,de cea mai bună calitate. Pielea naturală poate dăinui zeci de ani, coperțile realizate din acest material având rezistență mare in timp, calitatea lor fiind ireprosabilă.
  • Colecția FULL ACRYL are coperta din față din sticlă acrilică, realizată în întregime dintr-o bucată de acril, material ce conferă un efect 3D și o claritate mai mare a culorilor
  • Colecția WOOD SKIN este realizată manual din lemn stratificat și cotor de catifea.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor