Album Foto Insignia Xmas

Album foto handmade din material care imita fibra lemnului

de la 90 lei (*pretul include si realizarea colajelor pentru print)

  • Cum comand

Selectati optiunea precedenta mai intai

+
in stoc
96 RON

Pentru a incarca fotografiile tale si a comanda, te rugam autentifica-te

Autentifica-te

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Albumele foto digitale sunt solutia ideala de ati pastra amintirile vii. Indiferent ca sunt din calatorii sau din vacante, din primele clipe de viata ale copiilor sau de la primele lor aniversari, emotiile fotografiilor tale vor prinde contur. Fiecare album foto este realizat manual transformand fotografiile digitale intr-un obiect unicat, de care te poti bucura cu intreaga familie. 

De asemenea, conceptul si designul (aranjarea in pagina a fotografiilor) albumului sunt diferite la fiecare album si se realizeaza in functie de fotografiile alese de dvs.

Albumul INSIGNIA Xmas face parte din colectia ELEGANT, coperta fiind realizata dintr-un material prietenos cu mediul care imita fibra lemnului.  Aveţi posibilitatea de a vă accesoriza albumul prin a adăuga colţare metalice dându-i un aspect deosebit dar in acelaşi timp oferindu-i un plus de protecţie.

 DIMENSIUNE ALBUM

Aveti la alegere mai multe dimensiuni pentru albumul dumneavoastra.

Dimensiune album inchis

Dimensiune album deschis

15 x 15 cm

15 x 30 cm

15 x 20 cm

15 x 40 cm

20 x 20 cm

20 x 40 cm

20 x 30 cm

20 x 60 cm

25 x 25 cm

25 x 50 cm

30 x 30 cm

30 x 60 cm

 

 

NUMARUL DE PAGINI

Numarul necesar de fotografii variaza in functie de numarul de pagini dorite. Mai jos puteti vedea cate fotografii sunt necesare pentru fiecare numar de pagini ales.

  • Pentru 10 pagini numar fotografii necesare: intre 10 si 25.
  • Pentru 20 pagini numar fotografii necesare: intre 20 si 50.
  • Pentru 30 pagini numar fotografii necesare: intre 40 si 70.
  • Pentru 40 pagini numar fotografii necesare: intre 60 si 90.
  • Pentru 50 pagini numar fotografii necesare: intre 70 si 110.
  • Pentru 60 pagini numar fotografii necesare: intre 90 si 130.

Puteti vizualiza diverse modele de asezari in pagina aici.

Rezolutia fotografiilor este de preferat sa fie mare (intre 200 – 300 dpi pixel/inch). Se pot folosi si fotografii preluate de pe Facebook sau Whatsapp dar nu recomandam folosirea acestora la dimensiuni mari (25x25cm sau 30x30cm).

 

CULOARE COPERTA INSGNIA XMAS

Materialul copertii este placut la atingere cu o textura care se aseamana cu lemnul natural, avand la dispozitie o gama larga de culori vii. De asemenea, coperta este gravata cu un model special pentru Craciun. 

TIP COPERTA

Coperta  albumului INSIGNIA XMAS este realizata dintr-o bucata

TIMP DE PRODUCTIE

Trimiteti-ne fotografiile preferate, iar noi le vom aranja in pagina in functie de dimensiuni, rezolutie, cromatica si mai ales aspect. Vom face si ajustarile necesare de luminozitate, contrast.  Daca va doriti o anumita ordine sau de exemplu ca una din imagini sa fie (mult) mai mare te rugam sa ne scrii in campul de personalizare sau sa ne contactezi cat mai repede dupa plasarea comenzii. Ordonarea exacta a fotografiilor este in general dificil de realizat datorita orientarii diferite fotografiilor. Apoi vei primi un mail cu macheta albumului pentru o ultima verificare inainte de printare.

Pentru modelul Insignia Xmas timpul de executie este 3-5 zile lucratoare.

 LIVRARE

Livrarea albumului se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau URGENT CARGUS). Durata transportului nu este inlusa in timpul de productie. Pretul transportului nu este inclus in pretul albumului. Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la e-mail: contact@icopix.ro

 

 

  • Cum comand
cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor