Album Fotocarte | Emerald Gold

Album foto digital 20 pagini cu design unic


Text scurt care va fi pe coperta albumului.

Va rugam, selectati una

+
in stoc
10 RON

Pentru a incarca fotografiile tale si a comanda, te rugam autentifica-te

Autentifica-te

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Albumele foto digitale sunt soluția ideala pentru a-ți păstra amintirile vii. Indiferent că sunt din călătorii sau din vacanțe, de la nuntă sau din primele clipe de viață ale copiilor, emoțiile fotografiilor tale vor prinde contur. În atelierul nostru, fiecare album foto este realizat manual transformând fotografiile digitale într-un obiect unicat, de care te poți bucura cu întreaga familie.

Albumul foto "Emerald Gold" este album foto layflat, paginile albumului sunt cartonate, "tari", colajele fiind printate pe hârtie foto profesională, pe laborator digital Noristu. Modelul "Emerald Gold" are un design unic, fiecare pagina având o grafică diferită cu mesaje si flori delicate de euclaypt in stil watercolor (acuarelă) care pune în evidență fotografiile. 

Incarcă între 20 - 25 de fotografii preferate pe site sau trimite-le prin wetransfer.com la adresa de mail contact@icopix.ro iar noi vom realiza macheta albumului. Vei primi apoi macheta pe mail, inainte de print, pentru eventuale modificări.

  • Albumul are 2 variante de dimensiuni: dimensiunea 20cm x 20cm (închis) și 20cm x 40cm (deschis) sau 25cm x 25cm (închis) și 25cm x 50cm (deschis)
  • Fiecare pagina are un design diferit, pe care il poți vedea în galeria de imagini. 
  • Coperta este HARDCOVER, cartonata laminata tare, ce depasește dimensiunile albumului.
  • Preview înainte de print cu posibilitatea de a modifica.

TIMP DE PRODUCȚIE

Pentru modelul EMERALD GOLD timpul de execuȚie este 3-5 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (Sărbători) timpul de producție poate suferi modificări.

LIVRARE

Livrarea albumului se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusă în timpul de producție. Prețul transportului nu este inclus in prețul albumului. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor