Sticker perete | Curcubeu - Model Boho

 de la 99lei - 3 variante de dimensiuni
Transport gratuit la plata cu cardul.
 

Personalizarea autocolantului cu numele copilului pe un nor
+
in stoc
Preț vechi: 99 RON
84 RON
Discount: 15 RON (15%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Autocolante de perete pentru copii - Curcubeu - Model Boho. Model pentru baieței sau fetițe. Culori pământii, neutre, bej, roz, visiniu, albastru realizate în stil watercolor.

Vă gânditi la un decor de basm sau vreți sa fiți inconjurati doar de natură? Fii propriul tău stilist de interior și transformă orice cameră în câteva minute. Cel mai simplu, mai rapid și mai accesibil mod pentru a decora orice cameră sau suprafață plană. 

Stickerele utocolante de perete te vor ajuta să creezi rapid un loc de poveste pentru micuțul tău. Sunt ușor de lipit și te poți juca cu ele în diverse moduri. De asemenea, sunt ușor de înlaturat, adezivul materialului nu va strica peretele. Stickerele sunt autoadezive pe majoritatea pereților, si repoziționabile. Fiecare element se va lipi individual în funție de preferințele voastre. Se lipesc cel mai bine pe o suprafață netedă dar pot fi lipite si pe mobilă. Înainte de aplicare, asigurați-vă bine că suprafața utilizabilă nu prezintă: umiditate, praf, murdărie sau grăsime. NU recomandam aplicarea pe tinci.

Stickerul se poate personaliza cu numele copilului si are 3 variante de dimensiuni:

  • SMALL (Mica) - Foaia de print are dimensiunea 60x72cm
  • M (Medie) - Foaia de print are dimensiunea 100x120cm
  • JUMBO (Mare) - Foaia de print are dimensiunea 120x200cm

Termen execuție 2-3 zile lucrătoare. Livrarea autocolantelor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inclusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul autocolantelor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor