Sticker perete personalizat | Around the world - Pink

  2 variante de dimensiuni
Transport gratuit la plata cu cardul.
 

Personalizarea autocolantului cu numele copilului pe un nor
+
in stoc
Preț vechi: 159 RON
135 RON
Discount: 24 RON (15%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Autocolante de perete pentru copii - Harta lumii cu baloane, avioane, vapoare si animalute. Model pentru fetite, fundal roz.  Around the world - Pink. Autocolantul se poate personaliza cu numele copilului sau un mesaj scurt.

Vă gânditi la un decor de basm sau vreți sa fiți inconjurati doar de natură? Fii propriul tău stilist de interior și transformă orice cameră în câteva minute. Cel mai simplu, mai rapid și mai accesibil mod pentru a decora orice cameră sau suprafață plană.

Autocolante de perete te vor ajuta să creezi rapid un loc de poveste pentru micuțul tau. Sunt ușor de lipit și te poti juca cu ele în diverse moduri. De asemenea, sunt ușor de înlaturat, adezivul materialului nu va strica peretele. Înainte de aplicare, asigurați-vă bine că suprafața utilizabilă nu prezintă: umiditate, praf, murdărie sau grăsime. NU recomandam aplicarea pe tinci.

Foaia JUMBO are dimensiunile 170×120cm. Inaltimea aproximativa a continentelor este de 120 cm (America de nord - America de sud) iar amplasamentul elementelor aranjate ca in schita intre 130 cm/140cm si 210/230cm.

Termen execuție 2-3 zile lucrătoare. Livrarea autocolantelor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inclusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul autocolantelor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor