Tapet Camera Copiilor - Jungle Boogie

Canvas
Smooth Mat
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Transforma camera copilului tau intr-un loc de vis, unde povestile devin realitate. Alege-i tapetul cu Jungle Boogie cu animale exotice si palmieri pentru camera care-l va face fericit pe copil. Pentru bebelusi, fetițe sau băieți. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice va rugam sa ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt pe baza de ecosolvent si garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital cu cerneluri pe baza de eco-solvent, este ideal pentru aplicatii in amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. Compozitia din PVC ii asigura tapetului rezistenta la spalare cu orice produs conventional (fiind rezistent la acizi slabi).

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role:100-120 cm
Tehnica de imprimare: eco-solvent

 Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comanda. 

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor