Set 2 Tablouri Famous Art | Matisse Papier Decoupes Nude

de la 55 lei

+
in stoc
55 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Alege tablourile din seria Famous Art : Set de 2 Tablouri Famous Art | Matisse Papier Decoupes Nude. Tablouri înrămate, printate pe hârtie fine-art sau tablouri pe pânză canvas, de oferit cadouri celor dragi. Setul conține 2 postere înramate sau 2 tablouri tip canvas: Matisse Papier Decoupes pe tonuri crem și bej.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art, hârtie ce reda o acuratețe cromatică excelentă a culorii, densitate maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat folosind echipamente profesionale EPSON pe material de pânză (canvas) de înaltă calitate, care este întinsă pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este 2-3 zile lucratoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice intrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor