TRANSPORT GRATUIT LA PLATA CU CARDUL PENTRU STICKERE DE PERETE, TABLOURI PE STICLĂ ACRILICĂ ȘI TABLOURI PE LEMN

CONCEDIU DE ODIHNĂ ÎNTRE 22.05.2023 - 02.06.2023!

ÎN ACEASTĂ PERIOADA SE VOR PUTEA COMANDA DOAR STICKERELE DE PERETE IAR RESTUL COMENZILOR PLASATE VOR FI PROCESATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 03.06.2023.

Set tablouri pentru copii cu animalute

Set 3 Tablouri pentru copii | Woodland Babies

de la 100 lei
+
in stoc
100 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Setul de 3 Tablouri pentru copii | Woodland Babies îl va întâmpina pe cel mic cu drag și va înveseli colțurile camerei sale. 

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânza (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de executie este 2-3 zile lucrătoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor