Sticker personalizat perete | Masinute de constructie | Vroom Vroom

 
Transport gratuit la plata cu cardul
 

Personalizarea autocolantului cu numele copilului pe un nor
+
in stoc
Preț vechi: 159 RON
135 RON
Discount: 24 RON (15%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Sticker de perete pentru copii - Masinute de constructie | Vroom Vroom: Tractor, Buldozer, Camion, etc

Vă gânditi la un decor de basm sau vreți sa fiți inconjurati doar de natură? Fii propriul tău stilist de interior și transformă orice cameră în câteva minute. Cel mai simplu, mai rapid și mai accesibil mod pentru a decora orice cameră sau suprafață plană.

Autocolante de perete te vor ajuta să creezi rapid un loc de poveste pentru micuțul tau. Sunt ușor de lipit și te poti juca cu ele în diverse moduri. De asemenea, sunt ușor de înlaturat, adezivul materialului nu va strica peretele. Înainte de aplicare, asigurați-vă bine că suprafața utilizabilă nu prezintă: umiditate, praf, murdărie sau grăsime. NU recomandam aplicarea pe tinci.

Stickerul se poate personaliza cu numele copilului dvs.

  • Foaie are dimensiunile 120×100cm și conține tractoare, buldozere, camioane, excavatoare, norișori, copăcei, drumuri, munținșori ( vezi foto foaia de print). Drumul poziționat dupa modelul de pe site are lungimea de 150 cm. 

Termen execuție 2-3 zile lucrătoare. Livrarea autocolantelor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inclusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul autocolantelor. Autocolantele sunt create și printate in România.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor