Tablou Art Print | Flower Still Life I

de la 30 lei

+
in stoc
30 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

 Tabloul Art Print | Flower Still Life I. Colecția Botanical. Poster flori  în vază în tonuri delicate de alb , negru si verde închis. Postere sau tablouri canvasuri perfecte pentru orice cameră: living, dormitor, bucătarie, birou sau pentru camera copiilor.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art de 240g, hârtie ce redă cu acuratețe cromatică excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânză (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este 2-3 zile lucrătoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusă în timpul de execuție. Pretul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor