TRANSPORT GRATUIT LA PLATA CU CARDUL PENTRU STICKERE DE PERETE, TABLOURI PE STICLĂ ACRILICĂ ȘI TABLOURI PE LEMN

CONCEDIU DE ODIHNĂ ÎNTRE 22.05.2023 - 02.06.2023!

ÎN ACEASTĂ PERIOADA SE VOR PUTEA COMANDA DOAR STICKERELE DE PERETE IAR RESTUL COMENZILOR PLASATE VOR FI PROCESATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 03.06.2023.

Tablou pe panza canvas cu fotografia ta

de la 50 lei
Scurt text pe care il doresti scris pe tablou.
Incarca 1 imagine pe care o doresti ca tablou canvas. O poti trimite pe mail daca intampini probleme contact@icopix.ro
+
in stoc
Pret vechi: 149 RON
50 RON
Discount: 99 RON (66%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tabloul pe panza canvas cu fotografia ta ,  este un cadou ideal pentru prieteni, colegi de birou, parinti sau bunici si de ce nu chiar si pentru tine. Alege 1 fotografie, le poti folosi pe cele din contul de Instagram sau Facebook, iar noi ne asiguram că indeplinesc toate condițiile pentru ca tabloul tău sa fie perfect. Dacă vrei sa scriem un cuvânt sau un mic text peste imaginea ta, te rugăm sa completezi câmpul de personalizare.

Este un cadou ideal pentru prieteni, parinti, bunici, colegi sau de ce nu chiar si pentru tine!!! Il puteti darui la botez, nunti, aniversari sau de Paste sau Craciun.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânza (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare (pentru tablourile înrămate aprox. 1-2 zile lucrătoare iar pentru cele canvas 2-3 lucrătoare). Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Previewul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor