Tablou personalizat cu harta pozitiei stelelor | Glitter Heart

de la 69 lei

Roboto
Exo
Oswald
Insatiable
Radicals
+
in stoc
69 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Un cadou cu adevărat unic și personal. Tablou stelar cu Harta poziției stelelor | Glitter Heart așa cum a arătat într-un anumit moment special în timp. Vă mai aduceți aminte acel moment, în care ați simțit că lumea stă în loc? Cu siguranță fiecare dintre noi retrăiește acele clipe citind aceste rânduri. Tabloul combină exactitatea astrofizicii cu eleganța și unicitatea artei.

În fiecare clipă a vieții noastre, milioanele de stele sunt acolo, plutind deasupra noastră chiar și atunci când nu le vedem: nașterea unui copil, primul sărut sau momentul când ați simtit fluturi in stomac.

Tabloul este un mod minunat de a vă aminti dvs sau cuiva drag de momentele speciale ale vieții. Vă puteți crea o hartă a cerului foarte precisă. Oamenii de știintă au calculat cu exactitate ce stele sunt vizibile din orice loc de pe Pământ la orice data și oră (din trecut sau din viitor) iar cu aceste date vă vom crea harta dvs unică. Stele cuprinse pe harta sunt cele cu magnitudinea (strălucirea) mai mare de 6. Scara cuprinde șase „mărimi”: stelele cele mai strălucitoare sunt de primă mărime, iar stelele mai puțin strălucitoare încă vizibile cu ochiul liber sunt de a șasea mărime. Harta se poate personaliza cu un mesaj  pe care doriți să il transmiteți persoanei speciale din viața dvs.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe o cromatică excelentă a culorii și o densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat folosind echipamente profesionale EPSON pe material de panză (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică. Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare (pentru tablourile înrămate aprox. 1-2 zile lucrătoare iar pentru cele canvas 2-3 lucrătoare). Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Preview-ul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor