TRANSPORT GRATUIT LA PLATA CU CARDUL PENTRU STICKERE DE PERETE, TABLOURI PE STICLĂ ACRILICĂ ȘI TABLOURI PE LEMN

CONCEDIU DE ODIHNĂ ÎNTRE 22.05.2023 - 02.06.2023!

ÎN ACEASTĂ PERIOADA SE VOR PUTEA COMANDA DOAR STICKERELE DE PERETE IAR RESTUL COMENZILOR PLASATE VOR FI PROCESATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 03.06.2023.

Tablou personalizat pe lemn masiv cu fotografia ta sub forma unei inimi | Simple Heart

Transport gratuit la plata cu cardul.
Scurt text pe care il doresti scris pe tablou.
Incarca imaginea. O poti trimite pe mail in caz ca intampini probleme.
Scurt text pe care il doresti scris pe spatele tabloului.
+
in stoc
Preț vechi: 50 RON
40 RON
Discount: 10 RON (20%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Un tablou traditional si modern deopotriva!!! Tablou personalizat pe lemn masiv cu fotografia ta sub forma unei inimi | Simple Heart. Transforma poza ta digitala intr-un tablou personalizat printat direct pe lemn. Cadoul ideal pentru orice ocazie. 

Poza ta va fi transpusa intr-o inima cu mici detalii delicate florale. Atenție: Subiectul din fotografie este de preferat să fie încadrat cât mai în centru (între fața subiectului și marginile fotografiei trebuie să fie distanță pentru ca imaginea să se încadreze într-o inima). 

De asemenea, poti personaliza tabloul cu un text drag, atat pe fata, cat si pe spate.

Lemnul de brad este materialul de baza pentru acest tablou iar textura specifica lemnului ii confera tabloului un aspect rustic. 

Informatii produs

Tabloul se printeaza pe placa de lemn plina. Printul pe placa plina de lemn masiv se poate realiza pana la dimensiunea maxima de 50x70 cm Grosimea lemnului este de aproximativ 2-3cm. Tablourile  sunt ambalate si livrate in folie cu bule de aer. 

Timpul de executie este 3-4 zile lucratoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusa in timpul de executie. Pretul transportului nu este inclus in pretul tablourilor. Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor