Tapet Premium Dreamy Tropics No.2

Canvas
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Decorează-ți pereții și adu la tine acasă un decor unic de natură  -Tapet Premium Dreamy Tropics  no.2 - Decor in tonuri crem si aurii inspirat din luxuriantele paduri tropicale. Tapetul "Dreamy Tropics" no.2 pare "pictat" in tusa de acuareala si poate fi un decor deosebit pentru dormitoare sau living si de ce nu, chiar in camera copiilor. 

 Alege tapetul din oferta Icopix, cu un model unic Ușor de aplicat. Decor inedit.

Imprimăm tapet cu imaginile sau fotografiile tale sau îți construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice vă rugăm să ne contactați la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt pe bază de ecosolvent și garantează culori cu nuante vii, ce rezistă peste ani. 

Lațimea rolei de tapet printat este calculată in funcție de fiecare proiect în parte luând in considerare usurința oferită când este montat.

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital cu cerneluri pe baza de eco-solvent, este ideal pentru aplicatii in amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. Compozitia din PVC ii asigura tapetului rezistenta la spalare cu orice produs conventional (fiind rezistent la acizi slabi).

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 350 g/m2
Lățimea 1 role: 100 -120 cm
Tehnica de imprimare: eco-solvent

 Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comandă. 

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce oferă siguranță la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor