Tapet Premium Rosy Tropics


Canvas
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Decorează-ți pereții și adu la tine acasă un decor unic de natură  - Tapet Premium Rosy Tropics - Decor în tonuri rozii pastelate inspirat din luxuriantele păduri tropicale. Tapetul "Rosy Tropics"  pare "pictat" în tușă de acuareală și poate fi un decor deosebit pentru dormitoare sau living și de ce nu, chiar pentru camera copiilor. 

 Alege tapetul din oferta Icopix, cu un model unic. Ușor de aplicat. Decor inedit.

Tapet NonWoven

   Disponibil in 3-4 zile lucrătoare de la comandă. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice vă rugam să ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de catre proucator pentru folosirea lor la interior, garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE si are certificari oferite de producator prinvind calitatea si siguranta folosirii in spatii  si amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. 

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor