Tapet Premium Shadows in the Sunset


+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tapet Premium - Icopix.  Găsiți diverse modele de tapet pentru toate gusturile și pentru toate încăperile: tapet pentru bucătarie, tapet pentru dormitor, tapet pentru living și tapet pentru copii. Îndrăznește să ieși din tipare!

Tapetul Shadows in the Sunset din Colecția Nature poate fi un decor deosebit pentru dormitoare sau living și de ce nu, chiar și pentru camera copiilor. Având tonuri neutre (poate fi realizat cu o saturație mai estompată) se asortează oricărui tip de mobilier. Tapetul se poate personaliza pe dimensiunile camerei tale. 

Imprimăm tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iți construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice vă rugam să ne contactați la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Descriere material

Tapetul folosit de noi este un material non-woven, produs in U.E. și are certificări la nivel european. Cernelurile folosite sunt Epson și conform producătorului au certificare Green Guard Gold lucru ce le face sigure pentru folosirea în școli, creșe și spitale.

Lațimea tapetului printat este calculată în funcție de fiecare proiect ăn parte luând în considerare ușurința oferită când este montat.

Întreținere și curățare 

Murdăria ușoară sau moderată poate fi îndepărtată folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. Recomandăm curațarea manuală, cu microfibră sau pensulă pentru praf.

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role:100-120 cm
Tehnica de imprimare: eco-solvent

 Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comandă. 

Livrarea tapetului se face în tuburi de carton speciale ce oferă siguranță la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor