TAPET TRANQUIL AQUA CIRCLETS

120 RON/mp
Recomandăm măsurarea peretelui cu ajutorul unei rulete iar, față de măsurători, adăugarea a câte 10 cm atât pe verticală cât și pe orizontală pentru eventualele neregularități ale peretelui.

Imaginea modelului ales va fi realizată cu precizie pentru dimensiunile peretelui tău, asigurându-se că se încadrează perfect și creează un aspect impecabil. În cazul în care pe perete aveți uși, geamuri sau mobiler vă rugăm să ne trimiteți un mail la contact@icopix.ro cu toate informațiile necesare, eventual și cu o schiță a peretelui.

Valoare minimă de la 200 cm
Valoare minimă de la 120 cm
CANVAS
SMOOTH
Total 288 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

*MODEL CONFIGURABIL PENTRU ORICE DIMENSIUNE*

Tapetul Tranquil Aqua Circlets are un design unic ce îmbină armonios cercuri albastre neregulate, turcoaz vibrant și nuanțe regale de mov. Ridicați-vă spațiul la un nivel superior cu ritmul relaxant al acestor forme organice, creând o atmosferă de liniște și eleganță modernă Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante.

DESCRIERE MATERIAL

Tapetul nostru, imprimabil digital, este produs în UE și are certificari oferite de producător privind calitatea și siguranța folosirii în spații și amenajări interioare. Cernelurile folosite sunt Epson și au certificare Green Guard Gold lucru ce le face sigure pentru folosirea în creșe, grădinițe sau spitale. Materialul este de tip Non-Woven (Vlies, nețesut) se poate aplica pe pereți cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. Pentru alte texturi (DUST, FRESCO) ale materialul vă rugăm să ne contactați la contact@icopix.ro
Realizat din materiale de calitate, durabile și sigure pentru sănătate, tapetul nostru este ușor de aplicat și de întreținut. Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă ume(cu microfibră sau pensulă pentru praf).


INFORMAȚII TEHNICE

Recomandăm măsurarea peretelui cu ajutorul unei rulete iar, față de măsurători, adăugarea a câte 10 cm atât pe verticală cât și pe orizontală pentru eventualele neregularități ale peretelui.

Imaginea modelului ales va fi realizată cu precizie pentru dimensiunile peretelui tău, asigurându-se că se încadrează perfect și creează un aspect impecabil. În cazul în care pe perete aveți uși, geamuri sau mobiler, vă rugăm să ne trimiteți un mail la contact@icopix.ro cu toate informațiile necesare, eventual și cu o schiță a peretelui.
Toate modificările dorite (repoziționări de elemente în funcție de mobiler, adăugare/eliminare elemente noi, schimbări de culoare, etc.) sunt GRATUITE și se vor discuta telefonic sau pe mail.
Lățimea tapetului printat este calculată în funcție de fiecare proiect în parte pentru a facilita ușurința montajului.
 
 Disponibil in 4-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120 cm


Toate produsele noastre sunt procesate și realizate în ROMÂNIA.

Livrarea tapetului se face în tuburi de carton speciale ce oferă siguranță la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor