Foto Tapet Camera Copiilor - Safari Friends & Mountains

 


Canvas
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Transformă camera micuțului tău într-o aventură sălbatică cu tapetul nostru Safari Freinds & Mountains. Leii mândri, elefanții jucăuși și girafele înalte vor popula lumea micuțului tău, aducându-i bucurie și fascinație în fiecare zi. Cu culori vii și detalii adorabile, acest tapet îi va duce pe cei mici într-o călătorie imaginativă prin savană. Inspirați, explorați și creați amintiri de neuitat cu tapetul nostru safari. Pentru bebelusi, fetițe sau băieți. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante. 

Tapet NonWoven

   Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comanda. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice va rugam sa ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de catre proucator pentru folosirea lor la interior, garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

 

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE si are certificari oferite de producator prinvind calitatea si siguranta folosirii in spatii  si amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. 

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor