Tapet Premium - Wildwood Monochrome

 


Canvas
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Transformă camera micuțului tău într-o aventură sălbatică cu tapetul nostru Wildwood Monochrome o combinație rafinată între natură și artă. Acest tapet captivant expune o scenă liniștită de pădure, cu o paletă încântătoare monocromă, ce prezintă desene în creion ale diferitelor animale. Pătrundeți într-o lume de simplitate și eleganță odată ce alegeți tapetul Wildwood Monochrome Sketch, iar pereții dumneavoastră vor prinde viață cu un farmec atemporal.Pentru bebelusi, fetițe sau băieți. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante. 

Tapetul se poate personaliza pe dimensiunile camerei tale. Elementele și culorile tapetelui (fundalulul poate fi alb, bej, crem. etc) se pot rearanja pentru a se încadra cât mai bine în designul camerei sau se pot adauga sau scoate și alte elemente. De asemenea, se pot înlocui sau adăuga elemente în design. 

Tapet NonWoven

   Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comanda. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice va rugam sa ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de catre proucator pentru folosirea lor la interior, garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

 

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE si are certificari oferite de producator prinvind calitatea si siguranta folosirii in spatii  si amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. 

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor