Tablou Abstract Art | Beige Abstract no.2

de la 30 lei

+
in stoc
30 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tablou Abstract Art | Beige Abstract no.2 - Tablou cu design minimalist realizat în tușă de acuarelă în nuanțe bej - pământii. Adaugă un plus de culoare și rafinament casei tale prin decorarea pereților cu Tablourile Abstracte Icopix. Tabloul se poate realiza în 3 variante: poster simplu, tablou pe pânză canvas sau tablou clasic înrămat.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art de 240g, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânza (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de executie este 2-3 zile lucrătoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau URGENT CARGUS). Durata transportului nu este inlusa în timpul de execuție. Pretul transportului nu este inclus în pretul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor