Tablou Art Print | Liquid Therapy

de la 30 lei

+
in stoc
30 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tablou Art Print | Liquid Therapy. Adaugă un plus de culoare și rafinament casei tale prin decorarea pereților cu Tablourile Artisti Celebri | Icopix. Schimbă decorul și oferă-i locuinței tale un plus de culoare și rafinament. Tablouri înrămate, printate pe hârtie fine-art sau tablouri pe pânză canvas, de oferit cadouri celor dragi. Tablouri abstracte si un mesaj inspirational. Postere sau tablouri canvasuri perfecte pentru orice camera: living, dormitor, bucătarie, birou sau pentru copii.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art de 240g, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânza (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de executie este 2-3 zile lucrătoare. 

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusa în timpul de execuție. Pretul transportului nu este inclus în pretul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor