Tablou colaj personalizat cu fotografiile tale Craciun | Xmas Tree

de la 119 lei

+
in stoc
119 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tabloul colaj personalizat sub formă de brad "X-mas tree",  spune povestea familiei tale și este un cadou minunat și de suflet pentru Crăciun. Alege 25 fotografii din colecția personală sau de pe facebook-ul sau instagram-ul unui prieten iar noi ne asigurăm că îndeplinesc toate condițiile pentru ca tabloul tău sa fie perfect. Dacă vrei sa scriem un cuvânt sau un mic text peste imaginea ta, te rugăm sa completezi câmpul de personalizare.

Este un cadou ideal de oferit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru prieteni, părinti, bunici, colegi sau de ce nu chiar și pentru tine!!! Il puteti dărui la botez, nunți, aniversări.

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art de 240g, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă a culorii și densitatea maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat, folosind echipamente profesionale EPSON, pe material de pânză (canvas) de înaltă calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare (pentru tablourile înrămate aprox. 1-2 zile lucrătoare iar pentru cele canvas 2-3 lucrătoare). Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Preview-ul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusa în timpul de execuție. Pretul transportului nu este inclus în pretul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor