Tablou floral personalizat cu un mesaj drag | 3 Flowers

de la 99 lei

Floare 1
Floare 2
Floare 3
Floare 4
Floare 5
Floare 6
Floare 7
Floare 8
Floare 9
Floare 10
Floare 11
Floare 12
Floare 5
Floare 10
Floare 2
Floare 3
Floare 4
Floare 5
Floare 6
Floare 7
Floare 8
Floare 9
Floare 11
Floare 12
Floare 1
Floare 2
Floare 3
Floare 4
Floare 5
Floare 6
Floare 7
Floare 8
Floare 9
Floare 10
Floare 11
Floare 12
Numele persoanelor si scurt text pe care il doresti scris pe tablou.
+
in stoc
99 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Oferă în dar un cadou special și inedit: un Tablou floral personalizat cu un mesaj drag | 3 Flowers. Tabloul personalizat este o expresie artistică unică, în care trei frumoase flori sunt redate în detalii vii, cu tulpinile fiecărei flori formând delicat numele unei persoane. Flexibilitatea acestui design permite schimbarea florilor pentru a se potrivi cu gustul sau preferințele destinatarului, oferind astfel o personalizare completă. În plus, tabloul poate fi personalziat cu un text ales, fie el un mesaj special, o dată importantă sau un citat inspirațional, transformându-l într-un cadou perfect pentru o multitudine de ocazii speciale, cum ar fi 8 Martie, Ziua Îndrăgostiților sau alte aniversări. 

Pentru tablou cu mai multe flori, vă rugăm să ne contactați la nr. telefon 0787 814 973 sau la adresa de mail contact@icopix.ro

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art , hârtie ce redă o acuratețe cromatică excelentă a culorii, densitate maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat folosind echipamente profesionale EPSON pe material de pânză (canvas) de înaltă calitate, care este întinsă pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică.

Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate în folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare (pentru tablourile înrămate aprox. 1-2 zile lucrătoare iar pentru cele canvas 2-3 lucrătoare). Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Previewul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER sau GLS). Durata transportului nu este inlusă în timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus în prețul tablourilor. Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@icopix.ro

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor