Tablou personalizat cu data nuntii | We said yes

de la 59 lei
+
in stoc
59 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Tabloul personalizat cu data nuntii voastre | We Said yes pastreaza amintirile vii transpunand in tusa stilizata a "Line art-ului" prima clipa ca sot si sotie. Poate fi un excelent cadou de decor interior pentru prieteni, colegi de birou, fini sau pentru casa noua. 

Printul pentru tablourile înramate este realizat pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe o cromatică excelentă a culorii și o densitate maximă pentru negru.

Printul pentru varianta canvas este realizat folosind echipamente profesionale EPSON pe material de panză (canvas) de înalta calitate, material care este întins pe un șasiu de lemn de brad cu o grosime de 3 cm. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate și coloristică. Tablourile sunt accesorizate cu sisteme de prindere și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer.

Timpul de execuție este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare (pentru tablourile înrămate aprox. 1-2 zile lucrătoare iar pentru cele canvas aprox. 2-3 lucrătoare). Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Previewul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor