Tapet Camera Copiilor - Jungle Adventure 450cm x 360cm 1390lei


+
in stoc
Pret vechi: 1,782 RON
1,390 RON
Discount: 392 RON (22%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Transforma camera prichindelului tau intr-un loc plin de aventura, unde povestile devin realitate. Tapetul Jungle Adventure, cu animale si plante exotice, il va purta in lumea fascinanta a junglelor. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante. 

Tapetul se poate personaliza pe dimensiunile camerei tale. Elementele tapetelui se pot rearanja pentru a se incadra cat mai bine in designul camerei.

Tapet NonWoven

   Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comanda. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice va rugam sa ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de catre proucator pentru folosirea lor la interior, garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

 

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE si are certificari oferite de producator prinvind calitatea si siguranta folosirii in spatii  si amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. Compozitia din PVC ii asigura tapetului rezistenta la spalare cu orice produs conventional (fiind rezistent la acizi slabi).

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm
Tehnica de imprimare: eco-solvent

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor