Tapet Premium African Animals


+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Suflă puțin praf de stele în camera copilului tau  și pășește alături de el în lumea padurilor tropicale. Tapetul African Animals realizat ca o pictură, cu animăluțe din savană ( girafă, elefant, zebră) creează perfect o atmosferă caldă in camera copiilor. Pentru camera copiilor. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante.

Tapetul se poate personaliza pe dimensiunile camerei tale. Elementele și culorile tapetelui se pot rearanja pentru a se încadra cât mai bine în designul camerei sau se pot adauga sau scoate și alte elemente. De asemenea, se pot înlocui sau adăuga elemente in design. 

Pentru dimensiuni atipice vă rugăm să ne contactați la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. Imprimăm tapet cu imaginile sau fotografiile tale sau îți construim de la zero concepte unicat.

Lațimea rolei de tapet printat este calculată in funcție de fiecare proiect în parte luând in considerare usurința oferită când este montat.

Descriere material

Tapet NonWoven

   Disponibil în 7-10 zile lucrătoare de la comandă. 

Imprimăm tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iți construim de la zero concepte unicat.  

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de către producător pentru folosirea lor la interior (în spitale, creșe sau grădinițe) garantează culori cu nuanțe vii, ce rezistă peste ani. 

Lățimea tapetului printat este calculată în funcție de fiecare proiect în parte, luând în considerare ușurința oferită când este montat.

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE și are certificări oferite de producător privind calitatea și siguranța folosirii în spații  și amenajări interioare. Acest material se poate aplica pe pereți cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. Compoziția materialului îi asigură tapetului rezistență la spălare cu orice produs convențional (fiind rezistent la acizi slabi).

Murdăria ușoară sau moderată poate fi îndepărtată folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm


Livrarea tapetului se face în tuburi de carton speciale ce oferă siguranță la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor