Tapet Premium - Happy Magic Forest

 


Canvas
+
in stoc
285 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Transformă camera micuțului tău într-o aventură sălbatică cu tapetul nostru Happy Magic Forest o combinație rafinată între desenul în creion și acuarelă. Tonurile de alb-negru ale copacilor se împletesc cu detaliile și culorile animalelor din pădure creând o scenă fascinantă, care te poartă într-o lume de basm. Pășește în această lume magică, în care natura prinde viață într-un mod artistic, transformând camera copiilor într-un adevărat colț al povestilor și al imaginației. Pentru bebelusi, fetițe sau băieți. Ușor de Aplicat. Decor inedit. Rezistente la umezeală. Culori Vibrante. 

Tapetul se poate personaliza pe dimensiunile camerei tale. Elementele și culorile tapetelui (fundalulul poate fi alb, bej, crem. etc) se pot rearanja pentru a se încadra cât mai bine în designul camerei sau se pot adauga sau scoate și alte elemente. De asemenea, se pot înlocui sau adăuga elemente în design. 

Imaginea modelului ales va fi realizată cu precizie pentru dimensiunile peretelui tău, asigurându-se că se incadrează perfect și creeză un aspect impecabil. În cazul în care pe perete aveți uși, geamuri sau mobiler vă rugăm să ne trimiteți un mail cu toate informațiile necesare, eventual și cu o schiță.

Toate modificările dorite ( repoziționări de elemente in funcție de mobiler, adăugare/eliminare elemente no, schimbări de culoare) sunt GRATUITE.

Tapet NonWoven

   Disponibil in 7-10 zile lucratoare de la comanda. 

Imprimam tapet cu imaginile sau fotografiile tale, sau iti construim de la zero concepte unicat. Pentru dimensiuni atipice va rugam sa ne contactati la tel. 0742827783 sau pe mail contact@icopix.ro pentru a ne transmite cu exactitate dimensiunile dorite. 

Cernelurile folosite pentru printul tapetului sunt certificate de catre proucator pentru folosirea lor la interior, garanteaza culori cu nuante vii, ce rezista peste ani. 

Latimea tapetului printat este calculata in functie de fiecare proiect in parte luand in considerare usurinta oferita cand este montat.

Descriere material

Tapetul, imprimabil digital este produs in UE si are certificari oferite de producator prinvind calitatea si siguranta folosirii in spatii  si amenajari interioare. Acest material se poate aplica pe pereti cu orice adeziv dedicat tapetului nefiind necesar un adeziv special. 

Murdăria ușoară sau moderată pot fi îndepărtate folosind o combinație de detergent slab și o cârpă umedă. 

Greutate: 300 g/m2
Lățimea 1 role: 100-120  cm

Livrarea tapetului se face in tuburi de carton speciale ce ofera siguranta la transport.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor