Tablou personalizat pe sticla acrilica | Placheta Fotografie & Text

de la 88 lei
Transport gratuit la plata cu cardul

Incarca imaginea pe care o doresti.
+
in stoc
Preț vechi: 110 RON
88 RON
Discount: 22 RON (20%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Alege 1 fotografie draga si transform-o intr-un cadou unic si personal pe care il poti oferi celor dragi cu orice ocazie: de Craciun, de Sfantul Valentin, de Paste sau de onomastici. Poate fi un cadou minunat pentru bunici, parinti sau colegi. 

Tabloul personalizat pe sticla acrilica | Fotografie & text este printat pe sticla acrilica. Tablourile pe sticla acrilica sunt realizate in intregime dintr-o bucata de acril, ce confera un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor.  Imaginea pe sticla acrilica garanteaza o vedere tridimensionala si o stralucire delicata.

Sticla acrilica (plexiglass) este un material apreciat mult in arhitectura de interior, ce confera un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor. Materialul este mult mai usor decat sticla si mult mai rezistent la apa, radiatii UV, deteriorari si deformari. La fel ca si sticla nu se decoloreaza sub influenta radiatiilor UV si se caracterizeaza printr-o transmisie foarte mare a luminii (peste 90%). In cazul imaginilor pe sticla imprimeul se aplica pe folie adeziva. Aceasta tehnica asigura o precizie fotografica si culori mai intense. Imaginea pe sticla acrilica garanteaza o vedere tridimensionala si o stralucire delicata.

Informatii produs

Fotografie montată pe sticlă acrilică de 4 mm. Tablourile pot fi accesorizate cu suport din lemn de diferite culori si sunt ambalate si livrate in folie cu bule de aer. 

 

Timpul de execuție este de aproximativ 3-4 zile lucrătoare . Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Previewul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor