Tablou personalizat pe sticla acrilica | Placheta Fotografie | Kisses

de la 88 lei 
Transport gratuit la plata cu cardul

Incarca imaginea pe care o doresti.
+
in stoc
Preț vechi: 110 RON
88 RON
Discount: 22 RON (20%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Alege o fotografie dragă și transform-o într-un cadou inedit și personal pe care il poți oferi celor dragi cu orice ocazie: de Crăciun, de Sfântul Valentin, de Paște sau de onomastici. Tabloul personalizat pe sticla acrilică | Placheta Fotografie | Kisses poate fi un cadou minunat pentru iubită, iubit, soție sau soț.

Fotografia va fi incadrată in sound wave-ul melodiei preferate. De asemenea, tablou se personalizează cu un cod Spotify pentru ca melodia să poate fi redată cu ajutorul aplicației Spotify.

Atenție!: Subiectul din fotografie este de preferat să fie încadrat cât mai în centru (între fața subiectului și marginile fotografiei trebuie să fie distanță pentru ca imaginea să se încadreze într-un cerc).

Placheta Golden Sun este printată pe sticlă acrilică. Tablourile pe sticla acrilică sunt realizate în întregime dintr-o bucată de acril, ce conferă un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor.  Imaginea pe sticlă acrilica garantează o vedere tridimensională și o stralucire delicată.

Sticla acrilică (plexiglass) este un material apreciat mult in arhitectura de interior, ce conferă un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor. Materialul este mult mai usor decât sticla și mult mai rezistent la apă, radiații UV, deteriorari și deformari. La fel ca și sticla nu se decolorează sub influenta radiațiilor UV și se caracterizează printr-o transmisie foarte mare a luminii (peste 90%). 

Informații produs

 

Fotografie montată pe sticlă acrilică de 4 mm. Tablourile pot fi accesorizate cu piciorușe acrilice sau cu suport din lemn de diferite culori și sunt ambalate și livrate in folie cu bule de aer. 

Timpul de execuție este de aproximativ 3-4 zile lucrătoare . Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate în funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Preview-ul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor