Tablou sticla acrilica personalizat cu harta stelelor si cu fotografia ta

de la 88 lei - Pretul include si suportul de lemn
Incarca 1 imagine pe care o doresti inserata in harta.
Black
Natur
+
in stoc
Preț vechi: 110 RON
88 RON
Discount: 22 RON (20%)
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

În fiecare clipă a vieții noastre, milioanele de stele sunt acolo, plutind deasupra noastră chiar și atunci când nu le vedem: nașterea unui copil, primul sărut sau momentul când ați simtit fluturi in stomac.  Tabloul personalizat cu harta cerului într-un moment drag personalizat și cu o fotografie este cadoul ideal pentru orice ocazie. Acest tablou va da o notă de eleganță oricărui perete.

Tabloul este un mod minunat de a vă aminti dvs sau cuiva drag de momentele speciale ale vieții. Vă puteți crea o harta a cerului foarte precisă. Oamenii de știintă au calculat cu exactitate ce stele sunt vizibile din orice loc de pe Pământ la orice data și oră (din trecut sau din viitor) iar cu aceste date vă vom crea harta dvs unică. Stelele cuprinse pe harta sunt cele cu magnitudinea (strălucirea) mai mare de 6. Scara cuprinde șase „mărimi”: stelele cele mai strălucitoare sunt de primă mărime, iar stelele mai puțin strălucitoare, încă vizibile cu ochiul liber, sunt de a șasea mărime. Harta se poate personaliza cu un mesaj pe care doriți să il transmiteți persoanei speciale din viața dvs.

Sticla acrilica (plexiglass) este un material apreciat mult în arhitectura de interior, ce conferă un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor. Materialul este mult mai ușor decât sticla și mult mai rezistent la apă, radiații UV, deteriorări si deformări. La fel ca și sticla nu se decolorează sub influența radiațiilor UV și se caracterizează printr-o transmisie foarte mare a luminii (peste 90%).

Informații produs

Fotografie montată pe sticlă acrilică de 4 mm. Tablourile pot fi accesorizate cu suport din lemn de diferite culori si sunt ambalate si livrate in folie cu bule de aer. 

Timpul de execuție este de aproximativ 3-4 zile lucrătoare . Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Preview-ul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Atenție!: Subiectul din fotografie este de preferat să fie încadrat cât mai în centru (între fața subiectului și marginile fotografiei trebuie să fie distanță pentru ca imaginea să se încadreze într-un cerc).

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid. Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor