Tablou sticla acrilica personalizat cu harta stelelor | Nebula

de la 80 lei - Pretul include si suportul de lemn
Nebula
Pillars of Creation
Galaxy
Black
Natur
+
in stoc
80 RON
Adaugă la Favorite

Livrare rapida oriunde in tara

Retur simplu in 14 zile

Produse de calitate

Descriere

Momentul primului sarut sau al nasterii unui copil surprins de stralucirea stelelor.  Tablou personalizat cu harta cerului intr-un moment drag personalizat si cu o fotografie este cadoul ideal pentru orice ocazie. Acest tablou va da o nota de eleganță oricărui perete.

În fiecare clipă a vieții noastre, milioanele de stele sunt acolo, plutind deasupra noastră chiar și  atunci când nu le vedem: nașterea unui copil, primul sărut sau momentul când ați simtit fluturi in stomac.

Tabloul Nebula este un mod minunat de a vă aminti dvs sau cuiva drag de momentele speciale ale vieții. Vă puteți crea o harta a cerului foarte precisă. Oamenii de știintă au calculat cu exactitate ce stele sunt vizibile din orice loc de pe Pământ la orice data și oră (din trecut sau din viitor) iar cu aceste date vă vom crea harta dvs unică. Stelele cuprinse pe harta sunt cele cu magnitudinea (strălucirea) mai mare de 6. Scara cuprinde șase „mărimi”: stelele cele mai strălucitoare sunt de primă mărime, iar stelele mai puțin strălucitoare, încă vizibile cu ochiul liber, sunt de a șasea mărime. Harta se poate personaliza cu un mesaj pe care doriți să il transmiteți persoanei speciale din viața dvs.

Tabloul este printat pe sticla acrilica. Tablourile pe sticla acrilica sunt realizate in intregime dintr-o bucata de acril, ce confera un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor.  Imaginea pe sticla acrilica garanteaza o vedere tridimensionala si o stralucire delicata.

Sticla acrilica (plexiglass) este un material apreciat mult in arhitectura de interior, ce confera un efect 3D si o claritate mai mare a culorilor. Materialul este mult mai usor decat sticla si mult mai rezistent la apa, radiatii UV, deteriorari si deformari. La fel ca si sticla nu se decoloreaza sub influenta radiatiilor UV si se caracterizeaza printr-o transmisie foarte mare a luminii (peste 90%). In cazul imaginilor pe sticla imprimeul se aplica pe folie adeziva. Aceasta tehnica asigura o precizie fotografica si culori mai intense. Imaginea pe sticla acrilica garanteaza o vedere tridimensionala si o stralucire delicata.

Informatii produs

Fotografie montată pe sticlă acrilică de 4 mm. Tablourile pot fi accesorizate cu suport din lemn de diferite culori si sunt ambalate si livrate in folie cu bule de aer. 

 

Timpul de execuție este de aproximativ 3-4 zile lucrătoare . Dacă doriți tabloul mai repede sau pentu o dată anume, vă rugăm să ne menționați acest aspect în nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Fotografiile sunt cu titlul de prezentare. Tablourile sunt personalizate in funcție de opțiunile fiecărui client (texte mai lungi, texte mai scurte, fără oră trecută in tablou, cu sau fără coordonate geografice, etc.). Dacă doriți un preview, vă rugăm să menționați acest lucru in nota: COMENTARIU LA COMANDĂ. Previewul va prelungi termenul de realizare a comenzii cu 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea tablourilor se va realiza prin curier rapid (FAN COURIER). Durata transportului nu este inlusă in timpul de execuție. Prețul transportului nu este inclus in prețul tablourilor.

Pentru orice întrebari sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați la adresa de mail contact@icopix.ro.

 

 

cs-cart license, cs-cart addons, cs-cart multivendor